Omgeving

Onze Bed and Breakfast Avellano is gelegen in de mooiste straat van Helmond. Aan de rand van de bossen is onze B&B een mooie uitval basis om te fietsen te wandelen. Of om tot rust te komen na een dag hard werken.

 

Stiphout is een deelgemeente van Helmond en binnen 5 (auto)minuten ben je dan ook in het centrum van Helmond. Binnen 15 minuten sta je midden in het centrum van Eindhoven. Het treinstation Brandevoort bevindt zich ook op 5 minuten.

Wilt u eens een dagje lekker niets doen en heerlijk luieren? Dat kan in onze tuin met diverse zitjes. Er is altijd wel een plek waar u kunt zitten in de zon of schaduw. Ook heerlijk samen barbecuen is mogelijk in onze bosrijke tuin.

Heerlijk wandelen kan op de Strabrechtse Heide die op ongeveer 10 km of in de bossen net bij ons om de hoek. Er zijn een prachtige wandelroutes uitgezet.

 

Uiteraard zijn er ook diverse fietsroutes in de omgeving van Helmond die ook aansluiten op de landelijke fietsroutes.

 

 

Uit eten in de buurt? Hiervoor zijn in Stiphout diverse mogelijkheden:

 

Verder zijn er in de nabije omgeving van Stiphout zoals Aarle-Rixtel, Nuenen, Helmond en in Eindhoven uiteraard ook veel verschillende restaurants. Wij informeren je graag.

 

 

Boodschappen doen dat kan bij de Jumbo in de Dorpstraat. Daar treft u ook 2 bakkers, groenteboer, slager. bloemist en stomerij.